Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Contact

Contact opnemen

Het platform Verder met Hersenletsel is een initiatief van InteraktContour. InteraktContour biedt in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht dienstverlening op het gebied van wonen, dagbesteding, begeleiding en Hersenz behandeling voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Hersenz postcodechecker

Woon je buiten deze provincies kijk dan op de site van Hersenz voor een locatie, gespecialiseerd in hersenletsel, bij jou in de buurt. Voer dan hier je postcode in.

Zorgaanbieders in Nederland

Door het grote aantal vragen kunnen wij niet alle berichten te beantwoorden. Woon je elders in Nederland dan adviseren we je om zelf contact op te nemen met één van onze collega organisaties, gespecialiseerd in hersenletsel, in de buurt van je woonplaats. Klik hier voor een lijst van deze organisaties inclusief werkgebied en contactgegevens.

Contact met InteraktContour
Woon je in Gelderland, Overijssel, Flevoland of Utrecht dan kun je terecht bij InteraktContour en contact opnemen via:
T. 0341 - 255 777 of mail info@interaktcontour.nl


Meer weten over de organisatie

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Of het nou gaat om behandeling, dagbesteding, individuele begeleiding of 24-uurs zorg.

www.interaktcontour.nl

Neem contact op!

* Verplichte velden
Stel hier je vraag