Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Symposium "Zien en gezien worden"

Op donderdag 19 januari 2017 organiseert Hersenletselnetwerk Utrecht het symposium “Zien en gezien worden”. Dit symposium gaat over de onzichtbare gevolgen van hersenletsel en is bedoeld voor zorgprofessionals die geregeld te maken hebben met patiënten met niet- aangeboren hersenletsel.

Programma
Het doel van het symposium “Zien en gezien worden” is om kennis te vergroten over de onzichtbare gevolgen van hersenletsel. Zodat u in staat bent sneller de signalen te herkennen en u weet waar u met uw vragen terecht kunt. Hersenletsel kan lichamelijke gevolgen hebben die wel zichtbaar zijn, maar ook onzichtbare cognitieve gevolgen hebben. Onzichtbare gevolgen zoals problemen met het geheugen, last hebben van een kort lontje, angstgevoelens hebben, gedragsveranderingen of vermoeidheid.

Tijdens het symposium leert u welke onzichtbare gevolgen van hersenletsel kan hebben, hoe u deze onzichtbare gevolgen kunt herkennen en welke behandelopties er zijn. Daarnaast is er aandacht voor diagnostiek en hoe gerichte neuro-psychiatrische behandeling en adviezen de patiënt en hun omgeving kunnen helpen.


Meer over:

Behandeling

Reageren

Meer relevante artikelen

Stel hier je vraag