Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Hersenletsel en chaos in mijn hoofd…help!

De geest is uit de fles maar hij dreigt weg te drijven. Het is chaos in mijn hoofd. Ik heb zoveel plannen en ideetjes dat ik er in verzuip. Echt. Ik heb zoveel borden om op te schaken dat ik de stand van het ene bord verwar met het andere bord. Ik heb een idee. De borden op een rijtje zetten. Dat helpt mij het meeste, opschrijven in plaats van onthouden, jij, arme lezer moet jezelf er maar even doorheen bijten. En aan het eind heb ik ook nog een vraag. Je mag natuurlijk altijd afhaken.

Zip-it
Ik heb een briljante (vind ik zelf) uitvinding gedaan om beide uiteinden van een rits van een jas bijeen te doen en vast te maken met één hand. Hierbij ben ik geholpen door twee studentes Ergotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. Nu zit ik mij te verdiepen in octrooien en dat is niet makkelijk kan ik je zeggen. Een onderdeel is een klein marktonderzoekje. Zitten jullie, één-handigen, daar wel op te wachten of ben alleen ik zo enthousiast? Willen jullie mij een paar minuutjes van jullie tijd helpen en de enquête invullen? Hier is de link.

Snijplank
Ik heb een tip gekregen voor een snijplank met een nieuwe uitvinding waar mensen met artrose of reumatische klachten een moord voor doen. Het is alleen een Nieuw-Zeelandse uitvinding en mijn Engels is niet zo best meer nadat ik een CVA heb gehad (filmpje). Maar daar kom ik wel uit. Het ergste is de kosten voor verzending. Ze zijn torenhoog. Wie verzint een list?

Spijkerplankjes
Ik had een groothandel die eenvoudige spijkerplankjes voor mij maakte, niet te prijzig, maar zij stoppen er mee. Om de gewone man niet de dupe te laten zijn, wil ik nu de spijkerplankjes zelf maken. Maar met één hand timmeren is niet mijn hobby. Welke vrijwilliger krijg ik zo gek?

Slings en andere zaken
Ik heb met mijn stomme kop ook nog mijn hulp toegezegd bij de Hersenstichting en heb daar binnenkort een overleg over, wat staat mij te wachten?

En ik had nog andere dingen maar die ben ik even vergeten, NAH dussss…

Siemon

O ja! Ik wil luxueuze slings maken, dus niet zo saai zwart en blauw, maar met mooie kleuren en designs, maar waar moet ik beginnen? Waar vind ik een goed en niet te prijzig atelier dat ook nog met een NAH-patiënt kan omgaan? En met de klap op de vuurpijl één die ook nog afasie heeft?

Buurtbibliotheek
Ik heb nog privé-ideeën ook: ik heb een kast gekregen en daar wil ik een buurtbibliotheek van maken. De buurtbibliotheek heb ik ingericht, een uur met boeken heen en weer gereden, maar nu kijk ik naar het weer en het gaat misschien regenen (duh). Oeps, niet verder bij nagedacht, het is een open kast. Je kent het Nederlandse weer. Ik ben niet van plan de boeken, die ik met veel moeite en tijd in de kast hebt gezet, bij iedere regendrup uit de open kast te halen. Probleem. HELP!

Warning: Undefined array key "heading" on line 13 in file /var/www/vhosts/verdermethersenletsel.nl/httpdocs/templates/partials/blocks/imagetext.php
Error log is not writable!