Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Gezina kreeg onverwacht een hersenbloeding

In augustus 2016 verscheen het persoonlijke verhaal van Gezina, gastvrouw van boerderijcamping Het Varsenerveld, in het tijdschrift Boerderij. Een hersenbloeding veranderde haar leven ingrijpend, maar dit weerhield haar er zeker niet van om zichzelf te blijven inzetten voor de boerderij en de boerencamping. In dit persoonlijke interview met Gezina de Lange vertelt ze over hoe haar leven veranderde door een hersenbloeding.

Een oprecht verhaal waarin ze inzicht geeft in hoe moeilijk het is om niet meer volledig onafhankelijk te zijn. Ondanks haar beperkingen is ze allesbehalve zielig. Ze zet zich nog zoveel mogelijk in op de boerderij en op de boerencamping. Daarnaast houdt ze zich bezig met de pr en marketing van het agrotoerisme in de omgeving. Lees haar hele verhaal.

Herken je je in het verhaal van Gezina?

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Ben je als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, overprikkeld, snel boos of kun je je niet goed meer concentreren? Neem vrijblijvend contact op met een locatie bij jou in de buurt.

Ik wil contact met Hersenz

Meer over:

Behandeling Gevolgen van CVA

Reageren

Meer relevante artikelen

Stel hier je vraag