Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Filmtip: The Vow; liefdesrelatie na hersenletsel

Het is weliswaar een film uit 2012, maar het verhaal blijft actueel en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Kim en Krickitt Carpenter. Een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto-ongeluk waarbij Paige in een coma raakt en hersenletsel heeft.

Paige en Leo zijn een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto-ongeluk waarbij Paige in een coma raakt. Als ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders en ex-verloofde, voor wie ze misschien nog gevoelens heeft. Ondanks deze gebeurtenissen zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Kim en Krickitt Carpenter.

Hersenletsel heb je niet alleen. Meer informatie en ervaringsverhalen met betrekking tot mantelzorgers van mensen met hersenletsel vind je hier. Hieronder kun je de Nederlandse trailer bekijken. Zoals aangegeven kwam de film al in 2012 uit en draait nu niet meer in de bioscoop. De film is online te bestellen via verschillende leveranciers.

Hersenletsel heb je niet alleen

Iemand in je nabije omgeving heeft een ongeval, beroerte, herseninfarct of bijvoorbeeld een hersenoperatie gehad. Eenmaal thuis merk je dat alles anders is dan voorheen. Vergeetachtigheid, aanhoudende hoofdpijn, tijdelijk geheugenverlies, concentratieproblemen kunnen signalen zijn die duiden op hersenletsel. Wil je hier over in gesprek met een professional? Neem contact op met Hersenz.

Ik wil contact met Hersenz

Meer over:

Gevolgen van CVA Liefde & relaties Boeken & Films

Reageren

Meer relevante artikelen

Stel hier je vraag