Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Nieuw boek: Op z'n kop

David loopt 15 jaar geleden door een ernstig ongeluk zwaar hersenletsel op. De gevolgen hebben een grote impact op zijn leven. Na jaren de wens te hebben om zijn verhaal in een boek op te schrijven, heeft hij dat samen met schrijver Hans Mijnders gedaan. Het boek heeft de vorm gekregen van een jeugdboek.

David is populair. Als er een feestje met vrienden georganiseerd moet worden, regelt hij het wel. En hij heeft een fantastische vriendin: Claudia.

Dan zet plotseling een scooterongeluk zijn leven op z'n kop. Dagenlang ligt David in coma. Claudia is dolgelukkig als hij weer bijkomt en langzaam herstelt. Maar het wordt nooit meer zoals vroeger. Claudia doet er alles aan om het vol te houden met haar vriend, nu hersenletsel zijn karakter heeft veranderd. David raakt veel vrienden kwijt. Maar is dat echt een verlies?

Het verhaal van David en Claudia is waargebeurd.

IMG_00560.JPG

Waar koop ik dit boek?


Het boek 'Op z'n kop' is gericht op kinderen met een leeftijd van 13 tot 15 jaar. Het heeft 126 pagina's en is te koop via de website van uitgeverij Den Hertog (EAN-code: 9789033129520 . Klik hier om naar de website te gaan.
 
 

 

Meer over:

Boeken & Films Gevolgen NAH Jong en hersenletsel

Reageren

Meer relevante artikelen

Stel hier je vraag