Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Spraakassistent

Spraak Assistent is ontworpen voor mensen met spraakproblemen, maar die wel kunnen lezen. Daarnaast kan de app een hulpmiddel zijn om te oefenen tijdens revalidatie.

Met de app kun je woorden en zinnen zoeken en samenstellen, die op grote buttons geplaatst worden. Met deze buttons kan je berichten maken, die kunnen worden getoond of gesproken.

Omgaan met afasie

Afasie is een taalstoornis en hoe dat zich uit kan per persoon verschillen. De ernst en omvang van de afasie zijn onder meer afhankelijk van de plaats en de ernst van het hersenletsel, het vroegere taalvermogen en iemands persoonlijkheid. Sommige mensen met afasie begrijpen taal goed, maar hebben moeite met het vinden van de juiste woorden of met de zinsopbouw. Anderen spreken juist veel, maar wat zij zeggen is voor een ander niet of moeilijk te begrijpen. Na de revalidatiefase is er nog veel mogelijk om de communicatie te verbeteren. Hier zijn verschillende behandelingen voor. Meer lezen?Onze beoordeling

Meerwaarde voor mensen met hersenletsel

Download deze app: Download op Google Play

Wat vind jij van deze app?

Jouw e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
Heb de app. ,uitspraak is echter dramatisch. Daarom de app vocalizer voices, die is perfect. Krijg ze echter niet gekoppeld, zijn betaalde versies.
Het gebruik van beiden is essentieel.

Luuk Torremans
Beantwoorden
Ook interessant
Gemakkelijke afbeeldingen quiz icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Gemakkelijke afbeeldingen quiz

Beschikbaar voor Apple iOS

Omschrijving:

Deze app krijgt: 4 sterren
Grid Player icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Grid Player

Beschikbaar voor Apple iOS

Omschrijving:

Deze app krijgt: 3.5 sterren
Cloudina Calendar icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Cloudina Calendar

Beschikbaar voor en Android

Omschrijving:

Cloudina Kalender is een eenvoudig te gebruiken agenda voor mensen die ondersteuning nodig hebben om hun dag te organiseren.

Stel hier je vraag