Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Reanimatie app

De app, van de Hartstichting, is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. Het helpt om jouw kennis van reanimeren op te frissen.

De stappen worden in tekst en beeld duidelijk uitgelegd. Daarnaast biedt de app ook ondersteuning tijdens het reanimeren. In een gesproken tekst loopt de tijd mee en komen alle reanimatiestappen in het juiste tempo aan bod.

Signalen van een beroerte

Een beroerte kan ons allemaal overkomen. Bij een beroerte gaat er iets mis in de hersenen. Een deel van de hersenen krijgt voor kortere of langere tijd geen zuurstof meer. Dit veroorzaakt plotseling optredende uitvalsverschijnselen. Elk jaar krijgen ruim 41.000 mensen een beroerte in Nederland. Meestal gebeurt dit totaal onverwacht, zonder duidelijke waarschuwing vooraf. Meer info?Onze beoordeling

Meerwaarde voor mensen met hersenletsel

Wat vind jij van deze app?

Jouw e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
Ook interessant
Breinstraat icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Breinstraat

Beschikbaar voor Apple iOS en Android

Omschrijving:

De app Breinstraat is ontwikkeld voor jongeren die na een ongeval of ziekte hersenletsel hebben opgelopen.

Deze app krijgt: 4 sterren
MijnEigenPlan icoon afbeelding
Prijs: € 35.00

App naam: MijnEigenPlan

Beschikbaar voor Apple iOS en Android

Omschrijving:

Mijn Eigenplan biedt ondersteuning bij dagelijkse bezigheden. Via een website kan de agenda worden gevuld en kan aangegeven worden wanneer de app moet herinneren aan een activiteit. De app gebruikt alarmgeluiden en kan blijven herinneren totdat de taak daadwerkelijk gezien is.

Deze app krijgt: 4 sterren
Project Network icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Project Network

Beschikbaar voor en Android

Omschrijving: Een goed en veerkrachtig sociaal netwerk maakt ons gelukkiger, weerbaarder en gezonder. Zo’n netwerk krijgen we niet vanzelf, daar moeten we voor werken. Project Network is een app die je hierbij ondersteunt.

Deze app krijgt: 4 sterren
Stel hier je vraag