Ga naar content
Open de hoofdnavigatie

Daymate

Deze app biedt mensen meer structuur aan in hun dagindeling. De app is persoonlijk instelbaar, simpel in gebruik, prikkelarm en geeft ondersteuning door middel van pictogrammen.

Je stelt de app naar wens en behoefte zelf in op je eigen telefoon. Elke taak start met een pictogram, eventueel met de tijd erbij. Deze tijd verloopt in een balkje tijdens de taak. Hierna komt het volgende pictogram in beeld. De app is gratis te downloaden. Je kunt dan tien activiteiten per week toevoegen. Om meer activiteiten te kunnen toevoegen kun je een in-app aankoop doen (vanaf € 3,99).

Vergeetachtigheid na een beroerte of hersenbloeding

Vergeetachtigheid en geheugenproblematiek kunnen één van de gevolgen zijn van niet aangeboren hersenletsel. NAH kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een beroerte, herseninfarct of ongeval. De klachten kunnen per persoon verschillen. Meer info?



Onze beoordeling

Meerwaarde voor mensen met hersenletsel

Wat vind jij van deze app?

Jouw e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
Ook interessant
Breinstraat icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Breinstraat

Beschikbaar voor Apple iOS en Android

Omschrijving:

De app Breinstraat is ontwikkeld voor jongeren die na een ongeval of ziekte hersenletsel hebben opgelopen.

Deze app krijgt: 4 sterren
MijnEigenPlan icoon afbeelding
Prijs: € 35.00

App naam: MijnEigenPlan

Beschikbaar voor Apple iOS en Android

Omschrijving:

Mijn Eigenplan biedt ondersteuning bij dagelijkse bezigheden. Via een website kan de agenda worden gevuld en kan aangegeven worden wanneer de app moet herinneren aan een activiteit. De app gebruikt alarmgeluiden en kan blijven herinneren totdat de taak daadwerkelijk gezien is.

Deze app krijgt: 4 sterren
Project Network icoon afbeelding
Prijs: € 0.00

App naam: Project Network

Beschikbaar voor en Android

Omschrijving: Een goed en veerkrachtig sociaal netwerk maakt ons gelukkiger, weerbaarder en gezonder. Zo’n netwerk krijgen we niet vanzelf, daar moeten we voor werken. Project Network is een app die je hierbij ondersteunt.

Deze app krijgt: 4 sterren
Stel hier je vraag